date_range APR 05 - 07

29th Helsinki Ink · Helsingin Tatuointimessut

room Kaapelitehdas

directions Tallberginkatu 1, 00180, Helsinki, Uusimaa

more_horiz

description

Helsinki Ink 2024

Pohjoismaiden suurin tatuointitapahtuma järjestetään 05-07 April 2024 Kaapelitehtaalla. Perinteinen tapahtuma kerää 150 tatuointialan parhaimmistoa Merikaapelihalliin. Heistä noin 75 ovat ulkomaalaisia taiteilijoita.

Tatuointikulttuuri on vuosien saatossa kasvanut ja saanut uusia piirteitä ja variaatioita. Helsinki Ink -tapahtuma tarjoilee laajan kattauksen Euroopan kuuminta tatuointitaidetta. Tatuoinnit ovat olennainen osa nykykulttuuriamme, taidettamme ja itseilmaisuamme.

”Alun perin alan esittelyyn perustettu Helsinki Ink on vakiinnuttanut asemansa merkittävänä kuvataidenäyttelynä, joka hahmottelee koristeellisen tatuoinnin perinnettä ja sen jatkoa, perinteisen polynesialaisen, japanilaisen, länsimaisen tatuoinnin nykytrendejä, uudempia tyylejä, realistisia ja abstrakteja sekä niiden hybridiyhdistelmiä. Individualismin ilmaisu tatuoinnilla on juurtunut ihmiskuntaan pysyäkseen”, kertoo Finnish Tattoo Artists Association ry:n puheenjohtaja ja tatuoija Tony Raita.

Taiteen lomassa monipuolista ohjelmaa

Oheisohjelmat viihdyttävät yleisöä koko viikonlopun. Jokaisella tatuoijalla on vahvuutensa ja tyylinsä ja viikonlopun aikana on mahdollista seurata erilaisia tatuointitrendejä.

Tänä vuonna Helsinki Ink järjestetään 29. kerran. Vuonna 1994 perustettu Finnish tattoo Artists Association ry on onnistunut luomaan Helsinki Inkistä alan arvostetun kulttuuritapahtuman ilman valtion tukea.

”Kiitämme Helsingin kaupunkia joustavasta näyttelytilan vuokraamisesta sekä kaikkia organisaatioita, yrityksiä ja yksityishenkilöitä, jotka ovat mahdollistaneet tapahtuman. Kansainvälisen tatuoijien yhteisön osallistuessa tuleva juhlavuosi tuo meille erinomaisen näkemyksen tatuointitaiteesta”, sanoo Rosti.

TICKET PRICES

Friday 27,50€ / 25€ at the door

Saturday 27,50€ / 25€ at the door

Sunday 20,50€ / 18€ at the door

Three days 30,50€ / 28€ at the door

Discover Helsinki

filter
close
filter bychevron_right
Stylechevron_right
Body partchevron_right
Sizechevron_right
chevron_left back